Præsentation af Calanbau-TPI

Som en del af vores nye #Artikelserie vil vi i de følgende uger gerne præsentere virksomhederne indenfor vores virksomhedsgruppe Fire Protection Solutions. Sidste gang handlede det om Calanbau, i dag vil vi præsentere vores selskab Calanbau-TPI, som er Calanbaus afdeling i Polen.

Calanbau-TPI ligger i Polen, med afdelinger i byerne Warszawa og Legnica. I over 20 år har virksomheden været aktiv indenfor bygning af sprinkleranlæg og er en af markedslederne indenfor stationære brandslukningsanlæg. Til kunder med specielle krav har Calanbau-TPI udviklet sin All-inPumpUnit, en mobil containerløsning til sprinkleranlæggenes pumpecentral.

Den mobile sprinklercentral leveres komplet og består af en komplet mobil enhed med alle anlægsdele fra den klassiske sprinklercentral. Alle enheder, såsom elektrosystemer, overvågning og styring af sprinkleranlæg, er integreret i containeren. All-inPumpUnit’en er billigere sammenlignet med en traditionel pumpestation, samtidig kan den placeres på et meget mindre areal. En standardiseret og samtidigt universel anlæg gør det muligt at bruge under forskellige forhold og til diverse typer og objektstørrelser.

Er du interesseret i Calanbau-TPI? Vil du vide mere? Har du en forespørgsel omkring en mobil containerløsning? Du er velkommen til at kontakte os for mere info.

top