Dansk Sprinkler Teknik – Installation af sprinkleranlæg i Norden

Dansk Sprinkler Teknik har siden starten af 2010 ekspanderet til at være en af de absolut førende inden for installation og service på brandsikringsanlæg i Danmark og de øvrige skandinaviske lande. Alene i 2017 installerede vi anlæg på 250.000 etagekvadratmetre svarende til 35 fodboldbaner.

 

Cabinn Copenhagen - Sprinkling - ABA - AVA

Cabinn Copenhagen, København K

Cabinn Copenhagen er et 37.000m2 stort hotel, hvor Dansk Sprinkler Teknik leverer sprinkleranlægget til. Cabinn Copenhagen er Danmarks største hotel med 1.200 værelser. Hotellet rummer blandt andet 3 biografer, fitness, lobby og morgenmadscafé. Læs mere her

Toftegården - Sprinkling - Plejehjem - Plejecenter

Toftegården, Tønder kommune

Sprinkleranlæg af plejecenter toftegården. Store krav til planlægning pga. hensyn til beboer og den daglige drift.

”Dansk Sprinkler Tekniks montører på hvert tidspunkt har taget hensyn til, at den daglig drift i plejecenteret ikke blev forstyrret. Det har ikke været en let opgave fordi, hver gang ledninger skal opsættes i de enkelte lejligheder, skal beboer flyttes om. Efter aftalt tidsplan blev projektet afleveret og godkendt fra DBI uden anmærkninger. Hele projektforløbet kørte til Tønder Kommunes fulde tilfredshed.  Projektleder og montørerne har haft forståelse for deres arbejde og har gjort alt til at køre projektet til en sejr. Tønder Kommune kan anbefale et samarbejde med Dansk Sprinkler Teknik.” – Jan Franke, Arkitekt, Ejendomme, Teknik & Plan hos Tønder kommune.

Muuto, Ringsted

Muuto i Ringsted er en 23.800m2 stor lagerhal. Projektet er udført i to faser. Fase 1 er 10.000m2 ny lagerhal og 800m2 udvendig overdækning, udført som underentreprise for Daugaard Pedersen. Fase 2 er 13.000m2 eksisterende reollager udført direkte for Fast Ejendom.

NBB - Niels Bohr Bygningen sprinkleranlæg

Niels Bohr Bygningen, Københavns Universitet

Niels Bohr Bygningen er et 52.000 m2 stort prestigebyggeri, som Dansk Sprinkler Teknik er en del af. Bygningen er til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, som skal danne rammerne for forskning, formidling og undervisning.

 

Finger E, Københavns lufthavn - Sprinkleranlæg

Finger E, Københavns Lufthavn

Det er det største byggeprojekt siden Terminal 3 blev bygget i 1990’erne, og her har Dansk Sprinkler Teknik stået for at installere sprinkleranlæg. I alt bliver Finger E på 36.000 m2, som blandt andet giver 13 nye gates til interkontinentale flyruter. Byggeriet har en samlet pris på 1,5 milliarder og forventes færdigt i 2020.

 

VPK Peterson - Sprinkling af højlager og fabrik

VPK Peterson, Halden, Norge

Vi installerer sprinkleranlæg i en 29.000 m2 stor fabrik i Halden, Norge. Fabrikken består af produktionsarealer og et højlager på 43 m. Fabrikken skal stå klar til produktion i starten af 2020.

 

Coop Ilulissat, Grønland, sprinkling

Coop butik, Ilulissat, Grønland

Igennem længere tid har Dansk Sprinkler Teknik arbejdet på at få projekteret og koordineret med de øvrige fag. Arbejdet på Grønland er meget anderledes end i Danmark, da det stiller store krav til os og vores sprinkling, da vi skal være på forkant med afklaringer og materialeleverancer. En meget spændende opgave.

 

Idémøbler sprinkling

IDEmøbler, Roskilde og Silkeborg

Dansk Sprinkler Teknik har stået for sprinkling i intet mindre end to nye IDEmøbler. En i Roskilde på 2800 m2 og en anden i Silkeborg på 2600 kvm.

 

Axel Towers - Sprinkling af p-kælder

Axel Towers, København

Ca. 30.000 m2 kontor og butikker samt 15.000 m2 p-kælder. Store krav til design og funktionalitet – ”skjulte” sprinklere (concealed).

 

Sprinkleranlæg kontor og P-kælder

Copenhagen Tower

Ca. 30.000 m2 kontor og p-kælder med stort atrium i en ”skov”. Fashionable kontormiljøer med krav til stor indretningsfleksibilitet. Her blev anvendt ”skjulte” sprinklere. (Concealed).

 

Frode Laursen sprinkleranlæg - Reference

Frode Laursen, Göteborg

Ny lagerlokation på 60.000 m2 for Frode Laursen i Sverige. Højlager fordelt på 3 etaper. Lageret er sprinklerbeskyttet med loftssprinklere – ingen sprinkling i reoler.

 

Bestseller Haderslav - Service af sprinkleranlæg

Bestseller Haderslev

Bestseller, Haderslev er et 48.000m2 stort logistikcenter. Sprinkleranlægget består af 38 alarmventiler. Store krav til servicering.

 

 

Copenhagen markets - Grøntorvet - Reference

Copenhagen Markets, Taastrup

Det nye grønttorv i alt ca. 65.000 m2 grundsprinkling og lejertilpasninger.

 

Sprinkling af Lager - Novo Nordisk

Novo Nordisk, Hillerød

Nyt lager og kontor mm samt produktionsfaciliteter – i alt ca. 20.000 m2. Store krav til design og dokumentation.

top