Dansk Sprinkler Teknik – Installation af sprinkleranlæg i Norden

Dansk Sprinkler Teknik har siden starten af 2010 ekspanderet til at være en af de absolut førende inden for installation og service på brandsikringsanlæg i Danmark og de øvrige skandinaviske lande. Alene i 2017 installerede vi anlæg på 250.000 etagekvadratmetre svarende til 35 fodboldbaner.

 

Niels Bohr Bygningen, Københavns Universitet

Niels Bohr Bygningen er et 52.000 m2 stort prestigebyggeri, som Dansk Sprinkler Teknik er en del af. Bygningen er til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, som skal danne rammerne for forskning, formidling og undervisning.

 

Finger E, Københavns Lufthavn

Det er det største byggeprojekt siden Terminal 3 blev bygget i 1990’erne, og her har Dansk Sprinkler Teknik stået for at installere sprinkleranlæg. I alt bliver Finger E på 36.000 m2, som blandt andet giver 13 nye gates til interkontinentale flyruter. Byggeriet har en samlet pris på 1,5 milliarder og forventes færdigt i 2020.

 

VPK Peterson, Halden, Norge

Vi installerer sprinkleranlæg i en 29.000 m2 stor fabrik i Halden, Norge. Fabrikken består af produktionsarealer og et højlager på 40 m. Fabrikken skal stå klar til produktion i starten af 2020.

 

Coop butik, Ilulissat, Grønland

Igennem længere tid har Dansk Sprinkler Teknik arbejdet på at få projekteret og koordineret med de øvrige fag. Arbejdet på Grønland er meget anderledes end i Danmark, da det stiller store krav til os og vores sprinkling, da vi skal være på forkant med afklaringer og materialeleverancer. En meget spændende opgave.

 

IDEmøbler, Roskilde og Silkeborg

Dansk Sprinkler Teknik har stået for sprinkling i intet mindre end to nye IDEmøbler. En i Roskilde på 2800 m2 og en anden i Silkeborg på 2600 kvm.

 

Axel Towers, København

Ca. 30.000 m2 kontor og butikker samt 15.000 m2 p-kælder. Store krav til design og funktionalitet – ”skjulte” sprinklere (concealed).

 

Copenhagen Tower

Ca. 30.000 m2 kontor og p-kælder med stort atrium i en ”skov”. Fashionable kontormiljøer med krav til stor indretningsfleksibilitet. Her blev anvendt ”skjulte” sprinklere. (Concealed).

 

Frode Laursen, Göteborg

Ny lagerlokation på 60.000 m2 for Frode Laursen i Sverige. Højlager fordelt på 3 etaper. Lageret er sprinklerbeskyttet med loftssprinklere – ingen sprinkling i reoler.

 

Bestseller Haderslev

Bestseller, Haderslev er et 48.000m2 stort logistikcenter. Sprinkleranlægget består af 38 alarmventiler. Store krav til servicering.

 

 

Copenhagen Markets, Taastrup

Det nye grønttorv i alt ca. 65.000 m2 grundsprinkling og lejertilpasninger.

 

Novo Nordisk, Hillerød

Nyt lager og kontor mm samt produktionsfaciliteter – i alt ca. 20.000 m2. Store krav til design og dokumentation.

top