Dansk Sprinkler Teknik monterer sprinklere og ABA-anlæg på Danmarks største hotel

Sprinkler på værelse

Dansk Sprinkler Teknik har leveret sprinkleranlægget på det nye Cabinn hotel i København C.

Et projekt som Cabinn krævede et stort overblik

Det er ikke tilfældigt, at netop Dansk Sprinkler Teknik er valgt til opgaven, da man tidligere har opsat sprinklere for et andet Cabinn hotel. Hotellet består af to dele samt en overgang herimellem. Dansk Sprinkler Teknik har opsat intet mindre end 4.000 sprinklere og næsten lige så mange ABA-punkter, 3.600, i det 37.000m2 store hotel.

Et projekt som dette kræver, at Dansk Sprinkler Teknik hele tiden er på forkant, da der ved så store byggerier – som ved det nye Cabinn Hotel – forekommer ændringer undervejs. Undervejs i forløbet inddragede man bl.a. fitnessområdet til morgencaféen for at få et større areal til gæsterne.

Fra kahyt til hotel, sådan fik Niels Fennet idéen til Cabinn, og sådan sikrer han sine hoteller.

Niels Fennets, ejer af Cabinn og bygherre på projektet, idé til Cabinnhotellerne stammer fra en tur til Norge med familien, her så̊ han hyggen i skibets kahytter. Herefter begyndte han at arbejde på at transformere idéen fra vandet til landjorden. Dette udmøntede sig i Cabinn, hvor man i dag tydeligt kan mærke, hvor idéen stammer fra, når man ser et Cabinnhotelværelse. Sikkerheden har altid været en prioritet for Niels Fennet, og der har ifølge ham aldrig været brand på et af hans hoteller.

Selvom der aldrig har været en brand, slækker man ikke med standarden, og med hjælp fra Dansk Sprinkler Teknik ligger Cabinn højere end den jævne standard inden for branchen.

Vi sørger for den nødvendige sikkerhed via sprinkler-, ABA- og AVA-anlæg

Der stilles store krav til sikkerheden, når man har med hoteller at gøre, derfor kan de 4.000 sprinklere og 1.600 ABA-punkter også ses på hele hotellet. Niels Fennet om sprinklere: ”det er jo ikke smukt at have sådan nogle rør siddende i loftet derinde vel, men man må gøre en dyd ud af en nødvendighed, også kan folk jo se, der er den nødvendige sikkerhed, der skal være.”.

Med de 4.000 sprinklere og 1.600 ABA-punkter fordelt på de 37.000m2 er det nye Cabinn hotels personale og gæster sikret mod mulige fremtidige brande.

En af de 4.000 sprinklere på et af Cabinns hotelværelser

Hotellet er dækket af sprinklere og ABA-punkter.

Hotellet består af 37.000m2, 1200 værelser, tre biografer, fitnessområde, morgenmadscafé, lobby samt to parkeringskældre, fordelt på to bygninger og en korridor, som forbinder bygning A og bygning B. Der er desuden opsat AVA – Tonevarsling i de 1.200 værelser og talevarsling i fællesområderne. Med de mange faciliteter, de to store bygninger samt Dansk sprinkler tekniks spinklere , detektorer og lydgivere er der ingen tvivl om, at det er et flot og sikkert hotel at overnatte i.

top