Dansk Sprinkler Teknik monterer sprinklere på Danmarks største hotel

Sprinkler på værelse

Dansk Sprinkler Teknik leverer sprinkleranlægget på det nye Cabinn hotel i København C.

4.000 sprinklere

Det er ikke tilfældigt, at netop Dansk Sprinkler Teknik er valgt til opgaven, da man tidligere har opsat sprinklere for et andet Cabinn hotel. Hotellet består af to dele samt en overgang herimellem, når hotellet står færdigt, har Dansk Sprinkler Teknik opsat intet mindre end 4.000 sprinklere i det 37.000m2 store hotel

Et projekt som dette kræver fortsat, at Dansk Sprinkler Teknik hele tiden er på forkant, da der ved så store byggerier – som ved det nye Cabinn Hotel – forekommer ændringer undervejs. Undervejs i forløbet inddragede man bl.a. fitnessområdet til morgencaféen for at få et større areal til gæsterne.

Fra kahyt til hotel

Niels Fennets, ejer af Cabinn og bygherre på projektet, idé til Cabinnhotellerne stammer fra en tur til Norge med familien, her så han hyggen i skibets kahytter. Herefter begyndte han at arbejde på at transformere idéen fra vandet til landjorden. Dette udmøntede sig i Cabinn, hvor man i dag tydeligt kan mærke hvor idéen stammer fra når man ser et Cabinnhotelværelse. Sikkerheden har altid været en prioritet for Niels Fennet og der har ifølge ham aldrig været brand på et af hans hoteller.

Selvom der aldrig har været en brand, slækker man ikke med standarden, og med hjælp fra Dansk Sprinkler Teknik ligger Cabinn højere end den jævne standard inden for branchen.

Den nødvendige sikkerhed

Der stilles store krav til sikkerheden når man har med hoteller at gøre, derfor kan de 4.000 sprinklere også ses på hele hotellet.
Niels Fennet om sprinklere:
”det er jo ikke smukt at have sådan nogle rør siddende i loftet derinde vel, men man må gøre en dyd ud af en nødvendighed, også kan folk jo se, der er den nødvendige sikkerhed, der skal være.”.

Med de 4.000 sprinklere fordelt på de 37.000m2 er det nye Cabinn hotels personale og gæster sikret mod mulige fremtidige brande.

En af de 4.000 sprinklere på et af Cabinns hotelværelser

Hotellets muligheder

Hotellet består af 37.000m2, 1200 værelser, tre biografer, fitnessområde, morgenmadscafé, lobby samt to parkeringskældre, fordelt på to bygninger og en korridor, som forbinder bygning A og bygning B.
Med de mange faciliteter, de to store bygninger samt Dansk sprinkler tekniks spinklere er der ingen tvivl om, at det bliver et flot og sikkert hotel at overnatte i.

top