Calanbau – GFA

Calanbau-GFA

 

Som en del af vores nye #Artikelserie præsenterer vi i løbet af de følgende uger virksomhederne i vores virksomhedsgruppe Fire Protection Solutions. I dag vil vi kigge nærmere på vores selskab Calanbau-GFA Feuerschutz GmbH i Sarstedt, hvor sprinklerrør bliver produceret.

Produktionen i Sarstedt tilbyder ikke kun præproduktion af komplette rødledningsnet og sprinkleranlæg, men også lagerbeholdning for monterings – og reservedele, som bruges ved installering og servicering af sprinkleranlæg. Logistikken for samtlige af vores selskabers byggepladser koordineres i Sarstedt, hvor Calanbau-GFA Feuerschutz leverer monterede ledningsrør, som er tilpasset til kravene på byggeprojekterne. Indenfor overfladebehandling imødekommer Calanbau-GFA Feuerschutz individuelle kundeønsker, fra rustbehandling til lakering af pulvercoatings.

For også at kunne håndtere lagerføring og levering  i fremtiden, har Calanbau bygget et nyt logistikcenter i Salstedt, som blev taget i brug i begyndelsen af året. De materialer, der er nødvendige for anlægsbyggerierne, vil i fremtiden lagerføres i det automatiserede logistikcenter, hvor der også vil være produktionslinjer til svejsning.

Læs meget mere om Calanbau-GFA på vores hjemmeside: www.fire-protection-solutions.com

 

 

 

 

 

top