Vandtågeanlæg – Spar på vandet til brandslukning

Vandtågeanlæg

Hvorfor vælge et vandtågeanlæg?

Et vandtågeanlæg bekæmper flammer med en forstøvet tåge af vand. Der er det ideelt, hvis brandbelastningen er lav, eller der er manglende vandforsyning. Derfor er et vandtågeanlæg at foretrække i bygninger, hvor den offentlige vandforsyning ikke har den nødvendige kapacitet til at drive et sprinkleranlæg.

Mange fordele frem for det traditionelle sprinkleranlæg

Vandtågeteknologien kan med fordel anvendes til f.eks. kontorbygninger, museer og institutioner med lav brandbelastning. Vandtågeanlæg har en række fordele frem for traditionelle sprinkleranlæg:

  • Lavere vandforbrug, og dermed lavere krav til vandforsyning og færre vandskader ved slukning.
  • Mindre rør og enklere montage.
  • Større dækningsareal per dyse.

Vi giver råd om sprinkleranlæg vs. vandtågeanlæg tidligt i planlægningen

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, er Dansk Sprinkler Teknik klar til at hjælpe. Som Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab har vi overblikket og kompetencerne til at vejlede dig omkring vores forskellige løsninger. Vi foreslår, at du lader en af Dansk Sprinkler Tekniks ingeniører rådgive dig tidligt i planlægningen, så du både sparer penge og sikrer din bygning mod brande langt ind i fremtiden.

 

 

Kontakt os vedrørende vandtågeanlæg


 

Dansk Sprinklerteknik er Danmarks førende full-service brandsikringsselskab og Skandinaviens hurtigst voksende virksomhed inden for brandsikring.

top