DST Academy

DST Academy – fra teoretisk viden til praktisk erfaring med det samme

Skræddersyede kurser og 1:1 træning indenfor brandsikkerhed og brandforebyggelse

 

 

 

DST Academy – fra teoretisk viden til praktisk erfaring med det samme

DST Academy er Dansk Sprinkler Tekniks kursus – og træningsakademi, hvor vi tilbyder skræddersyede kurser og 1:1 træning til medarbejdere og virksomheder, som er specialiserede indenfor brandsikkerhed og brandforebyggelse.

Vi underviser i danske og internationale regelsæt inden for ABA og sprinkleranlæg og – som det eneste sted i Danmark – kan din nye viden afprøves med det samme i vores højteknologiske showrooms, som er fuldtudstyrede med sprinkler – og ABA-anlæg.

Ny viden skal praktiseres hurtigst muligt, og mens vi stadig kan huske det. Derfor er kurser hos DST Academy særligt velegnede til virksomheder, der efterspørger, at deres medarbejdere både har teoretisk viden og praktisk erfaring, når de har gennemført kurser inden for brandsikkerhed og brandforebyggelse.

Hands-on undervisning og erfaring

Hos DST Academy bliver du undervist og trænet af sprinkler og ABA-specialister med hands-on erfaring, som hver dag projekterer, bygger, monterer og servicerer anlæg. Du får 1:1 undervisning og vil lære af nogle af de dygtigste på markedet – det giver bedre resultater for dig og dine kunder.