Brandsikring med ABA- og ABDL-anlæg

Dansk Sprinkler Teknik er certificeret ABA-installatør

Et ABA-anlæg varsler med en høj lyd, hvis der kommer røg i lokalet. På den måde fungerer anlægget som de røgalarmer, du kender fra et privat hjem. Et professionelt ABA-anlæg er dog væsentligt mere potent og følsomt, så du kan opdage en eventuel brand i tide.

Derudover er anlægget programmeret til at alarmere brandvæsenet med det samme, så du er sikret en hurtig udrykning og dermed en minimering af brandskader. Et ABA-anlæg kan sørge for, at brandvæsenet kommer frem, før det er for sent.

ABDL-anlæg – Branddør med automatisk lukning

Med et ABDL-anlæg er du sikret, at en branddør lukkes automatisk ved røgudvikling som følge af brand. Det forhindrer, at branden udbredes til andre brandsektioner. Ved at installere ABDL-anlæg kan du minimere skaderne ved en eventuel brand.

Råd og vejledning ifm. ABA- og ABDL-anlæg

Du skal være opmærksom på, at myndigheder kræver, at både ABA- og ABDL-anlæggene gennemgår et årligt serviceeftersyn, som vi er certificerede til at gennemføre. Hos Dansk Sprinkler Teknik er vi stolte af at være Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab, hvor vi kan tilbyde dig fuldstændig brandslukningsløsning. Derfor står vores vagtordning også standby døgnet rundt alle årets dage til at hjælpe vores kunder.

Vi foreslår, at du lader en af Dansk Sprinkler Tekniks ingeniører rådgive dig tidligt i planlægningen, så du både sparer penge og sikrer din bygning mod brande langt ind i fremtiden.

 

Kontakt os vedrørende ABA- og ABDL-anlæg


 

Dansk Sprinkler Teknik er Skandinaviens hurtigst voksende virksomhed inden for brandsikring og Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab.

top