Håndslukningsudstyr – Hurtig indsats med det rette udstyr kan gøre en stor forskel!

Brandslukker - Håndslukningsudstyr - Full-service

Vi tilbyder fuldt sortiment af håndslukningsudstyr, dækkende A-B-C-D-E-F brande

Dansk Sprinkler Teknik er Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab. Derfor tilbyder vi også fuldt sortiment indenfor håndslukningsudstyr til vores erhvervskunder.

Vi tilbyder både salg, leasing og leje af håndslukningsudstyr samt service af dette. Service af håndslukningsudstyr indebærer et visuelt tilsyn en gang om året samt trykprøvning hvert femte eller tiende år afhængig af brandslukker type. Vi trykprøver ikke, da omkostninger herved er større end ved at levere nye slukkere, derfor leverer vi udelukkende nye slukkere i stedet. Herefter donerer vi de udskiftede slukkere til brandøvelser på eksempelvis offentlige institutioner som skoler mm.

–        Vores håndslukningsudstyr er godkendt efter den fælles europæiske norm EN-3.

–        Vores slangevinder er godkendt efter den fælles europæiske norm EN-671-1.

Håndslukningsudstyr kan tage brande i opløbet

I Danmark er der ca. 80.000 brande om året, af disse udvikler under 5% sig til større brande. Det skyldes bl.a. det rette tilgængelige håndslukningsudstyr, da dette kan forhindre brandes fortsatte udvikling.

Da sprinkleranlæg aktiveres, ved minimum 68°, og maksimum 400° ved høj temperaturs sprinklere, kan håndslukningsudstyr minimere udviklingen af en brand inden et brandslukningsanlæg, og er derfor et vigtigt supplement til et brandslukningsanlæg.

Vi hjælper med det rette valg af brandslukningsudstyr

Dansk Sprinkler Teknik har den rigtige know-how til, hvordan håndslukningsudstyr i samarbejde med anden brandsikring, som eksempelvis sprinkleranlæg eller vandtågeanlæg, sikrer jeres medarbejder og aktiver bedst muligt.

 

 

Kontakt os vedrørende håndslukningsudstyr


Dansk Sprinkler Teknik er Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab og den hurtigst voksende brandsikringsvirksomhed i Skandinavien

top