30 august 2023

Dansk Sprinkler Teknik Flytter

Dansk Sprinkler Teknik flytter i foråret 2024 - og vi glæder os!

I foråret 2024 flytter vi til et nyt domicil. Dansk Sprinkler Tekniks hovedkontor får adresse på Teknikvej 65 i Odense i grønne omgivelser og tæt på motorvejen.

Som en del af det nye domicil åbner vi DST Academyet kursus & træningscenter som er fuldt udstyret med ABA – og sprinkleranlæg (alarmventiler, pumper, rumslukning, varslingsanlæg, mv.) hvor vores dygtige medarbejdere og kommende kursister får undervisning og 1:1 træning i at afprøve og teste anlæg – og kan koble teori og praksis med det samme!

Fra august 2024 tilbyder vi kurser og træning for virksomheder og organisationer med speciale indenfor brandsikkerhed og brandforebyggelse og tilbyder udlejning af vores nye lokaler og moderne træningsfaciliteter.

Med DST Academy vil vi styrke vores kompetencer som Danmarks eneste full-service virksomhed, som tilbyder projektering, installation og service/døgnvagt af sprinkler – og ABA-anlæg, og fortsætte med at være på forkant med udviklingen og tilbyde vores kunder effektive og professionelle løsninger.

Vi glæder os til at flytte ind på vores nye adresse – og til at åbne dørene til DST Academy!

Har du spørgsmål til hvordan DST Academy kan styrke dine medarbejderes kompetencer inden for brandsikkerhed og forebyggelse, og hvordan I kan afprøve jeres viden og kompetencer i praksis?

Kontakt Freddy Raeder tlf.: 61 71 04 43 eller freddy.raeder@dansksprinklerteknik.dk.