12 december 2022

Julefrokostens Comeback

Julefrokostens Comeback

2022 har budt på forskellige medarbejderarrangementer hos Dansk Sprinkler Teknik – sejlture på Odense Å, billard-aftener og påskefrokoster.

Men der er altid noget helt specielt ved en julefrokost.

Den varme stemning, de forventningsfulde smil og glæden over at kunne samles og se alle kolleger fra nær og fjern til en aften, hvor man mærker, at man er en del af et stort fællesskab.

Nissehuer, julekjoler og striktrøjer med julemandsmotiver.

Julemad og drikkevarer krydret med urter og højstemte hilsner, som begejstret sendes igennem lokalet for at hilse på alle og ønske en Glædelig Jul.

Julefrokosten i fredags var også en aften, hvor vi blev mindet om, at medarbejderne hos Dansk Sprinkler Teknik gør forskellen.

Direktør Freddy Raeder holdt en tale med fokus på årets bedrifter samt positive forventninger til 2023 – men det var først og fremmest en hyldest til alle DST’ere. Dem der har rundet et skarpt hjørne og medarbejdere der har 10-års jubilæum – og alle ansatte hos DST, hvis indsats har været med til at skabe flotte resultater, og ikke mindst ”årets medarbejder”, som blev kåret ved afstemning.

Aftenens stemning blev i den grad løftet af sjove indspark fra en 23-årig stand-up komiker, Bingo spil hvor de heldige vindere fik brusehoveder eller elektriske skruetrækkere med hjem, og et liveband, der fik løsnet slipsene og som i stedet blev brugt som hovedrekvisitter.

Tak til alle der gjorde det til en sjov og festlig aften.