15 november 2023

Rejsegilde hos Dansk Sprinkler Teknik

Rejsegilde på Teknikvej 65 d. 15. og 17. november 2023

Man siger at forventningens glæde er den største..

Og det var i den grad forventningsfulde ansigter og nysgerrige blikke, der kunne læses i ansigterne hos alle medarbejdere hos Dansk Sprinkler Teknik, da vi i sidste uge samledes til rejsegilde på Teknikvej 65 i Odense.

Den halvkølige november temperatur i den tomme, nyopførte bygning, kunne ikke fryse de varme smil hos alle DST’ere og gæster. Der blev spist, drukket og holdt taler. Grint, klappet og kastet et blik tilbage på Dansk Sprinkler Tekniks lange rejse, som startede for 13 år siden i en lille garage; en lille virksomhed som voksede sig stor og som sidenhen blev en del af Europas største entreprenør virksomhed, Vinci Energies. I løbet af de 13 år er vi vokset ud af vores lokaler i Odense, blevet spredt på forskellige adresser og nu skal alle medarbejdere i Odense igen samles under ét tag og bringe liv til vores nye arbejdsplads.

Nøgleordene var i talerne var tak..ny begyndelse…spændende fremtid…teamspirit.

Tak til Dansk Hal som har stået for byggeriet, tak til alle holdkaptajner, projektledere og håndværkere for det flotte arbejde og tak til medarbejdere og ledelse hos DST for opbakningen og indsatsen.

Til sommer flytter vi ind. Og vi er spændte. Ikke mindst til at DST Academy åbner dørene og vi ser frem til at holde kurser på matriklen i vores spritnye og moderne faciliteter med sprinkler og ABA – testanlæg, både for DST’ere og virksomheder som er specialiserede inden for brandforebyggelse og brandsikkerhed.

Vi flytter ind i en klimavenlig bygning med fokus på energibesparelser. Vi får solceller på taget, ladestandere til elbiler, genbrugs-granitskærver på parkeringspladsen og når vi tester sprinkleranlæg i vores nye showroom, bliver vandet genbrugt.

Det bliver så godt. Og det bliver et glædeligt ”gensyn” at være samlet på en adresse igen.

De 4 rød-hvide trøjer..?? – det var en lille gestus til vores tysk/franske ejere som et symbol på, at vi er en del af dem… og de er en del af os 😉.