12 maj 2022

Safety Week & CASTOR program hos DST d. 12. maj 2022

Safety Day hos Dansk Sprinkler Teknik

Hvert år i uge 20 afholdes Safety Week i Vinci Energies, hvor alle 57 business units i hele verden arrangerer lokale events med fokus på sikkerhed på blandt andet byggepladser og veje.

Hos Dansk Sprinkler Teknik bestod dagen dels af et informationsmøde om Vinci CASTOR programmet (køb af medarbejderaktier) og en guidet tur til mange forskellige poster hos DST og Riwal, hvor vi hørte om sikkerhed og forebyggelse.

I år var der stillet skarpt på sikkerhed om lifte, liftudstyr, sikkerheds- og elektronisk udstyr samt sikkerhed ved og omkring stiger og adgangsveje på byggepladser.

Formålet med at afholde en sikkerhedsdag er, at vi hver dag skal undgå arbejdsulykker ved at hjælpe hinanden med at huske det påkrævede sikkerhedsudstyr, og huske at tjekke udstyr og værktøjer inden brug.

Små ulykker kan forvolde stor skade. Vi har derfor et fælles mål om 0 ulykker og at udføre vores arbejde sikkert, så alle medarbejdere kommer godt hjem hver dag.

Tak til alle der deltog i temadagen og gjorde det til en informativ og hyggelig dag med socialt samvær og sjove konkurrencer.

 

Safety Day hos Dansk Sprinkler Teknik